Blogtrottr
MSN 新聞 - 社會新聞
MSN 新聞 - 社會新聞 
At Home Yoga Retreat

Everything you need to enjoy a weekend yoga retreat in your own home!
From our sponsors
孟加拉工廠事故倖存者 多數仍失業
Apr 21st 2014, 10:00

根據今天(21日)公布的調查顯示,一年前位在藍那廣場(Rana Plaza)的孟加拉成衣工廠倒塌,造成1,138人死亡,然而倖存下來的工人,多半仍舊身心受創,處於失業的窘境。
調查指出,其他可工作的倖存者無法回到成衣工廠工作,因為僱主擔心這些人的動作太慢或是參與勞方求償的行動。
英國慈善組織「行動救援」(Action Aid)表示,在1,436名受訪者之中,74%的人自從一年前的倒塌事故發生後就沒工作了。
「行動救援」表示,「失業的人之中,約64%表示仍受病痛之苦,包括截肢、胸痛、四肢受傷、脊椎斷裂等,而也有24%的人表示自己有失眠和幽閉恐懼等問題」。
去年事故發生後,共有2,438人從大樓殘骸中獲救,而孟加拉政府已給予800戶家庭部分賠償。

【加入MSN 新聞粉絲團】

內容來源 : 中央廣播電台 更新日期 : 2014/4/21 18:00

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

全站熱搜

sorellzltf 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()